АКЦЕНТИ


Община Несебър започва изпълнението на проект „Селищна водопроводна система на с. Гюльовца, Община Несебър – етап 1“ с безвъзмездна финансова помощ от МРРБ по бюджетна програма „Устройство на територията, благоустройство, геозащита, водоснабдяване и канализация“. Старт на строителството даде кметът на общината Николай Димитров, „Този проект е от изключителна важност за жителите на селото, за тяхното здраве и благосъстояние и за бъдещото развитие на населеното място. Благодаря на колегите от общинска администрация, които работиха по проекта.
Публикувано на 13.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

Кметът на общината Николай Димитров направи проверка на текущи ремонтни дейности в Стария Несебър, където се извършва пренареждане на калдъръма по ул. „Нептун“. Дейностите са ежегодни и се определят от състоянието и нуждата от възстановяване на покритието по каменните настилки на улиците.
В последните години Община Несебър извърши подмяна на настилките на няколко улици– асфалтът бе заменен с каменно покритие от сечен гранит, а тротоарните бяха застлани с каменни плочи.
Публикувано на 13.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

Скъпи жени - майки, баби, съпруги, дъщери, наши близки и най-любими, приемете сърдечните ми поздрави за Международния ден на жената!

8 март е специална дата, на която ние се прекланяме пред Вашата сила, топлина и красота! Дата, на която заявяваме своята признателност за жизнерадостния Ви устрем в делничните дни, за неизменната Ви опора в тежки часове, за всеотдайната Ви, непоколебима и възхитителна грижа, за съзидателния Ви плам и безкрайна любов!
В този най-нежен пролетен ден изказвам дълбоката си благодарност за умението да правите света ни по-красив, по-хармоничен, по-мъдър, по-отговорен, по-смислен и по-човечен.
Бъдете здрави, възторжени, вдъхновени и красиви – през всичките сезони на живота!
Обичайте и бъдете обичани!
Честит празник!
Публикувано на 08.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

Кметът на Несебър Николай Димитров извърши проверка на строителните дейности в с. Равда. Инспектирани бяха инфраструктурни обекти, чието изграждане е част от капиталовата програма на общината за текущата година. Преди дни завърши строителството на улица „Искър“. Новото пътно платно е за двупосочно движение с двустранно разположени тротоари. В процеса на изграждане на обекта са положени всички подземните комуникации. Предстои монтаж на улично осветление.
Публикувано на 07.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Днес празнуваме 145 години от Освобождението. Днес е ден на преклонение пред паметта на героите, отдали живота си за отечеството. Тяхното дело, посветено на българската правда и достойнство, на независимостта и суверенното право на самоопределение, е в основата на трудно постигнатата свобода на народ ни.
На тази дата преди 145 години започва строителството на съвременна България. Нашите предци не се поколебаха да заявят своето място в историята и в единомислие, единодействие и сплотеност поставиха основите на една държава, в чието изграждане се включи целият народ.
Днес нашата обща цел е да продължим да следваме завета и стремежите на първостроителите на съвременна България и да работим за тяхната и наша мечтана родина - страна на просперитет, равенство, свобода и единство, в името на националните интереси и бъдещето на децата ни.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Публикувано на 03.03.2023 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... 43 ... 45 ... 47 ... 49 ... 51 ... 53 ... 55 ... 57 ... 59 ... 61 ... 63 ... 65 ... 67 ... 69 ... 71 ... 73 ... 75 ... 77 ... 79 ... 81 ... 83 ... 85 ... 87 ... 89 следваща»

Powered by CuteNewsВидео новини: