АКЦЕНТИУважаеми съграждани,

С удоволствие Ви каня на коледен концерт на група „Тангра“, който ще се проведе на 25 декември на пл. „Жулиета Шишманова“ от 17.30 часа.
Събитието е израз на искрените и дълбоки благодарности към всички, които се включиха в организацията и провеждането на коледните благотворителни базари и концерти и в украсяването на града и общината. Проявата е за тези, които отварят сърцата си с щедрост и съпричастност и участват при събиране на средства за добри и благородни каузи. Концертът е и за всички граждани и гости на Несебър. Нашата общност за поредна година показва, че съприкосновението с нуждата на ближните поражда милосърдие и дълбоко желание да сме обединени, да даваме и да сме полезни…
Нека предстоящите светли дни влязат във всеки дом с радост, надежда за мир, за обич и взаимност! Нека споделим най-радостния празник –Коледа!
Това събитие ще ни зареди с очакване за новогодишната нощ, когато отново заедно ще празнуваме на площада!
Публикувано на 21.12.2022 от Пресцентър Община Несебър

Кметът на община Несебър Николай Димитров се срещна с жители на село Оризаре, за да представи общинските планове за бъдещото му развитие и да отговори на въпроси и предложения по текущите дейности и проекти за населеното място. В началото беше направен кратък отчет за част от извършеното през последните години: полагане на асфалтово покритие по улиците „Васил Левски“ и „Гоце Делчев“; полагане на тротоарна настилка по ул.“ Г.С. Раковски“ пред едноименното училище и по ул.“Първи май“; застилане на трошенокаменна настилка по улиците „Преображенска“, „Опълченска“, „Младост“ и „Хр. Смирненски“; ежегодните дейности по поддръжка на съществуващата пътна и улична инфраструктура и поддръжката на озеленяването в крайпътните зони и парка на селото.
Публикувано на 15.12.2022 от Пресцентър Община Несебър

На церемония в Конферентен център „Сочи“ Община Несебър обяви най-изявените си спортисти за 2022 година.
Успехите на общинските спортни клубовете и тази година са впечатляващи. Сред атлетите изпъкват имената на носители на награди от международни и национални турнири, допринесли за славата на местните спортни школи и клубове през годината. Обявяването на първенците се извърши по азбучен ред:
Публикувано на 08.12.2022 от Пресцентър Община Несебър

Днес православният свят отбелязва деня на един от най-почитаните християнски светии - Николай Чудотворец. Несебър отбелязва тази дата с особена почит и благодарност към светеца, укротител на бурите и пазител на рибари и моряци.
„Нека свети Николай да закриля нашия град и нашите съграждани, чиито живот е свързан с морето. Нека винаги се връщат на брега живи и здрави и с пълни мрежи. Пожелавам на всички Вас весело посрещане на предстоящите коледни и новогодишни празници. Нека има топлина и обич помежду ни, защото заедно ще преодолеем всяко препятствие и ще споделяме всяка радост.“ – поздрави кметът на община Несебър Николай Димитров гражданите, дошли на Северното рибарско пристанище, за да отбележат големия празник.
Публикувано на 06.12.2022 от Пресцентър Община Несебър


Поздрав за Никулден от кмета на Община Несебър Николай Димитров:

Уважаеми дами и господа,
Несебър е световна ценност, известна със своето хилядолетно културно-историческо наследство. Но за нас гражданите, които с живеем тук, Несебър е преди всичко морски град, дом на рибари и моряци. Желая на всички именици и на всички, чиито живот и поприще са свързани с даровете на морето, здраве, щастие, пълни мрежи и попътен вятър! Нека светецът, който почитаме днес, закриля всички нас!
Честит празник!

Публикувано на 06.12.2022 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 ... 68 ... 70 ... 72 ... 74 ... 76 ... 78 ... 80 ... 82 ... 84 ... 86 ... 88 ... следваща»

Powered by CuteNewsВидео новини: