АКЦЕНТИ


До Ръководството и служителите на РУП- Несебър

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Искрено и сърдечно Ви поздравявам с 8-ми ноември, Деня на свети Архангел Михаил - небесния пазител на реда и истината и патрон на Вашия професионален празник.
Използвам възможността да благодаря работещите в системата на МВР на територията на общината за професионализма и отговорната мисия в противодействие на престъпността и осигуряването на спокойствието и сигурността на нашите съграждани.
Пожелавам Ви все така отговорно и всеотдайно да изпълнявате високо хуманния си дълг в служба на обществото и в защита на държавността и законността.
В изключително натоварената Ви и отговорна професия, нито за миг не губете силния си дух и непоколебима воля, за да преодолявате всички трудности и предизвикателства!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Публикувано на 08.11.2022 от Пресцентър Община Несебър


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА СЕЛО ТЪНКОВО,

Приемете моите най-искрени поздравления и сърдечни благопожелания по случай празника на Вашето село на 8-ми ноември, Деня на свети Архангел Михаил.

Със своето пословично трудолюбие, всеотдайност и любов към земята и родния край, Вие превръщате Тънково във все по-желано за живот и отдих селище. Уверявам Ви, че с активното съдействие на Община Несебър Вашето село ще става все по-китно и привлекателно.

Желая Ви здраве, успех и благополучие и нека с небесната закрила на свети Архангел Михаил пребъдват всички Ваши начинания!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Публикувано на 08.11.2022 от Пресцентър Община Несебър

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 1 ноември – Деня на народните будители! Първи ноември е общобългарски празник на възраждащия се национален дух и нестихващия порив към образование и просвета. Това е ден, в който отдаваме почит към всички знайни и незнайни книжовници, духовници, творци, общественици, вдъхвали вяра в собствените сили на народа по пътя към историческото възстановяване на българската държавност.
Първи ноември е и ден, в който изразяваме своето уважение и почит към всички, които и днес съхраняват и възвисяват духовното ни наследство в сферата на науката, образованието и културата.
В празничния ден се обръщам към Вас, съвременни будители, които работите за запазване на българското образование и култура. Продължавайте делото на предците ни, съхранявайте родолюбието, изградете мост, по който нашите деца да пренесат българщината в бъдещето. Позволете ми в днешния ден да отправя към Вас своята благодарност за усърдието, постоянството и искрената отдаденост, с която осъществявате своята родолюбива мисия.

Публикувано на 01.11.2022 от Пресцентър Община Несебър

На официална церемония в Артиум център бяха наградени най-изявените участници в международния конкурс „Аз обичам Черно море“. Форумът се провежда за четиринадесета година, а негови организатори са Община Несебър, ОДК-Несебър, Министерството на образованието и науката и Националният дворец на децата. 162 деца бяха отличени в трите категории на конкурса. Наградените в раздел фотография са 49, в поетичния жанр са 20, за проза – 14, а за изобразително изкуство – 79.
Публикувано на 31.10.2022 от Пресцентър Община Несебър

Кметът на община Несебър Николай Димитров и Валентин Станчев – кмет на с. Кошарица, се срещнаха с жители на населеното място, с които обсъдиха настоящи и бъдещи проекти за развитие на селото и актуални текущи въпроси, касаещи обществени задачи и казуси в и способите за тяхното решаване.
Публикувано на 24.10.2022 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 ... 68 ... 70 ... 72 ... 74 ... 76 ... 78 ... 80 ... 82 ... 84 ... следваща»

Powered by CuteNewsВидео новини: