Спорт - новини от община Несебър

Общински детски комплекс – Несебър предоставя на Вашето внимание протокол от крайното класиране в спорта баскетбол от Ученическите спортни игри, Общински етап.


Публикувано на 18.11.2022 от Пресцентър Община Несебър

Кметът на Община Несебър Николай Димитров връчи почетен плакет на Стефан Димитров от СК „Бушидо“, който преди броени дни завоюва шампионска титла за България на Европейското първенство по карате за юноши U18 в София.
17-годишният Стефан участва в категория - 65 кг. Жребият го постави в по-трудния поток, което прави победата му още по-ценна. В първия си двубой Димитров побеждава своя съперник от Полша с нокдаун.
Публикувано на 17.11.2022 от Пресцентър Община Несебър

КСТ “Несебър” се представи блестящо на Международния турнир по спортни танци ,,WDSF Ruse Open 2022″, който се състоя в Русе. От престижния форум, в който премериха майсторство и талант над 450 двойки от цял свят в различните възрастови категории, нашите състезатели спечелиха три първи, две трети и по едно четвърто, пето и шесто място.
Публикувано на 16.11.2022 от Пресцентър Община Несебър

Продължава силното представяне на нашите момчета през 2022 г. На провелия се на 17 септември турнир за купа „Варна“ - осми и последен кръг от веригата турнири за купа „България“ 2022 г., нашите състезатели Веселин Томов и Мирослав Илчев спечелиха убедително 1-во и 2-ро място. Турнирът се проведе в акваторията, заключена между нос Агалина пред град Варна и река Камчия. Състезанието протече при силен западен и в последствие южен вятър, а водата бе сравнително студена - 22 градуса.
Публикувано на 20.09.2022 от Пресцентър Община Несебър

Състезателите на Общински ветроходен клуб „Несебър 2000“ отново доказаха преимуществата на своята подготовка, като постигнаха забележителни резултати на Държавното първенство за олимпийски класове, проведено в акваторията на нашия град. Представителите на ОВК завоюваха най-голям брой призови отличия. В олимпийски клас ИЛКА 6 класираните са:
Публикувано на 08.09.2022 от Пресцентър Община Несебър

НЕСЕБЪР ЩЕ Е ДОМАКИН НА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВЕТРОХОДСТВО

От 1- ви до 4-ти септември Общински ветроходен клуб „Несебър 2000“ и Община Несебър ще домакинстват Държавното първенство на България в олимпийски класове ИЛКА6, ИЛКА7, 470 и Фин. Състезанието ще се проведе в акваторията на Несебърския залив с участието на 70 състезатели от 9 клуба. Организатори са ОВК „Несебър 2000“ и Българската федерация по ветроходство.
Публикувано на 31.08.2022 от Пресцентър Община Несебър

Нашият състезател по подводен риболов Веселин Томов от „Спортен клуб по подводен риболов Несебър“ се класира трети в състезание за купа „Несебър 2022.“ Надпреварата, която се организира за десета поредна година в града на ЮНЕСКО, е и шести кръг от турнирите за Купа „България 2022“. Състезанието бе организирано от „Спортен клуб по подводен риболов Несебър“ с подкрепата на Община Несебър.
Публикувано на 24.08.2022 от Пресцентър Община Несебър

Проведените в Китен и в акваторията на град Созопол и Черноморец последни два турнира от критериума за купа „България“ 2022 по подводен риболов донесоха и още две призови класирания за Мирослав Илчев от отбор „Несебър“.
И в двете състезания нашият харпунджия се класира на второ място с улов от 10 морски врани и три платерини. На турнира в Созопол, Мирослав се сдоби с приз за уловена най-голяма риба - морска врана с тегло 1310 гр.
Публикувано на 08.08.2022 от Пресцентър Община Несебър

Малките и талантливи несебърски гимнастички Бисера Стойкова, Симона Георгиева, Дария Тенева, Мария Трендафилова и Рая Балашева спечелиха златото с ансамбловото си съчетание в XII-тия Международения турнир „Морски грации“, Бургас. Треньорки на нашите грации са Сияна Йорданова и Деница Андреева от Спортният клуб по художествена гимнастика “Триумф”- Несебър.
Публикувано на 28.07.2022 от Пресцентър Община Несебър

За поредна година се състоя Националният турнир по спортни танци “Купа Несебър” – визитна картичка на клуба – домакин КТС „Несебър“. Атрактивното състезание, което се радва на широк интерес, тази година събра рекорден брой участници от 7 до над 18 години. В турнира се представиха над 600 състезатели от различни градове на България, както и представители от Украйна.
Публикувано на 24.06.2022 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 ... 15 ... 17 ... следваща»

Powered by CuteNews